субота, 24 жовтня 2015 р.

Ти можеш зробити бонсай з бісеру.

Для того, щоб своїми руками сплести бонсай з бісеру Вам потрібно наступні матеріали:
- Бісер N10 зеленого кольору (кілька відтінків попередньо змішаємо),
- Дріт

- Флористична стрічка коричневого кольору
- Малярський скотч
- Алебастр
- Клей "Момент" (безбарвний)
- Кольорові камінчики, скельця (або будь-які інші декоративні елементи), горщик.

Робота над бонсаем досить довга, але результат виходить приголомшливої краси і реалістичності!
Отже, приступимо безпосередньо до роботи.
1. Наріжте 200 шматків дроту по 45см. Нанизайте на кожну дріт бісер і зробіть 7 петельок по 8-9 бісеринок в кожній. Дріт скрутіть. Повторіть дії ще раз :) 199
2. Поступово починаємо збірку бісерного бонсая своїми руками. Із зроблених пучків з'єднайте маленькі гілочки по 1-2-3-4-5 пучків, обмотайте їх флористичної стрічкою.
3. На другому етапі з маленьких гілочок бонсая з бісеру і дроту своїми руками потрібно зібрати середні. У кожній такій гілочці буде по від 2 до 4 маленьких гілок.
4. Тепер з середніх гілок будемо робити гілки побільше. У них знову буде від 2-х до 4-х таких (середніх) гілок.
5. Тепер зробимо великі гілки. Вони складаються з 2-х - 3-х попередніх.
6. Щоб дерево з дроту і бісеру виглядало правдоподібно, потрібно великі гілки потовщувати. Для цього за допомогою скотча будемо їх потовщувати до низу. Зверху на скотч намотаємо флористичну стрічку.
7. Залишилося остаточно зібрати дерево з бісеру своїми руками. Візьміть центральну гілку і, прикладаючи до неї гілки, виберіть потрібну. Так по черзі примотати інші гілки. Не забувайте потовщувати стовбур за допомогою малярного скотча! Дерево з бісеру готово! Залишилося його "посадити" в горщик.

8. Посадити дерева в горщики можна таким способом: алебастр розвести водою, залити в горщик. Ставимо дерево з бісеру, дати алебастру висохнути. Потім можна прикрасити "грунт", приклеївши на висохлий алебастр кольорові камінчики або скельця, використовуючи прозорий універсальний клей.






Немає коментарів:

Дописати коментар