понеділок, 8 лютого 2016 р.

Пиріжки на паличці "Сердечка".


 

Інгредієнти:
ТІСТО
- 350 гр борошна
- 230 гр вершкового масла
- 60-120 мл холодної води
- 5 ст.л. цукру
- 1/4 ч.л. солі
НАЧИНКА
- Густе повидло або будь-які ягоди
- Яєчний жовток
- 1 ч.л. молока


Приготування:
1. Борошно, сіль і цукор перемішайте. Додайте масло і знову добре перемішайте, поки суміш не буде нагадувати грубу хлібну крихту.
2. Влийте 1/4 склянки Повільно ВОДИ. Тісто має склеюватися в руках. При необхідності додайте ще води. Перемішайте ще півхвилини. Тісто покладіть в миску, закрийте харчовою плівкою і поставте в холодильник приблизно на 20 хв.
3. Тісто викладіть на розгортальні дошку, посипану борошном, і тонко розкачати ~ 3-5 мм.
4. Формочкою для нарізки печива вирізуйте сердечка.
5. Деко застеліть папером для запікання. Готові сердечка тісто покладіть на деко і не глибоко застроміть дерев'яну шпажку.
6. Покладіть начинку. Закрийте другим шматком тіста. Скріпіть 2 шматка тіста, так щоб начинка не витекла
7. Готовий пиріжок змастіть яєчним жовтком. Зробіть 3 отвори на верхній стороні пиріжка гострим ножем або виделкою.

8. Випікайте в нагрітій духовці до 175 градусів 20-25 хв.






Немає коментарів:

Дописати коментар